Kegyelet, vallás

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1091, Budapest, Üllői út 145.

Katolikus templom, urnahely 9. kerület Plébániánk 80 éves történelemmel büszkélkedhet. Nyitott közösségünk a katolikus templomban szeretettel várja a hozzá fordulókat, s örömmel hirdetjük Jézus Krisztus örömhírét! Várjuk szentmiséinken és hittanóráinkon a katolikus templom falai közt is, de fo ...

Telefon06-1/378-0356
E-mail
Térkép


1. Söröző Ferencváros,...
    Rövid leírás: Keresel egy hangulatos sörözőt a IX. kerületben? Gyere hozzánk, a ceremóniamesterek a hideg kézműves sörök, pálinkák és a jó zene! Ferencvárosban várunk!
2. Közjegyző, szerződés...
    Rövid leírás: Ferencvárosi megbízóimat várom közjegyzőként, ha szerződés készítésben, végrendelet hitelesítésben szükségük van segítségre. A IX. kerület mellett található irodám.
3. Villanyszerelő...
    Rövid leírás: Elektromos hibaelhárítással és villanyóra szereléssel is foglalkozik cégünk a 9. kerületben, villanyszerelőként kisebb és nagyobb munkákat is elvégzünk Ferencvárosban!
4. Hajfelvarrás...
    Rövid leírás: IX. kerületi szalonunkban nem álom a hosszú haj: hajfelvarrással is foglalkozunk! Porcelán műkörömre vágyik? Várjuk Ferencvárosban!
5. Szerb étterem...
    Rövid leírás: Szerb ételspecialitást szeretne kóstolni a IX. kerületben? Látványkonyhánk jóvoltából azt is láthatja, hogyan készülnek! Szerb éttermünk reggeltől éjfélig várja Ferencvárosban!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Diesel autószerviz...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk adagoló javításra szakosodott, diesel autószervizként várjuk a diesel autók tulajdonosait. A IX. kerületben végezzük javítási feladatainkat.
Csontsűrűség mérés,...
Rövid leírás: Csontsűrűség méréssel foglalkozunk Ferencvárosban található központunkban. A csontszerkezet mérés egy új formáját biztosítjuk a IX. kerületi lakosság részére.
Gyermekorvos,...
Rövid leírás: Ferencvárosban keres gyermekorvost? Csecsemőgyógyászként is állok rendelkezésre, végzettségem gyermek tüdőgyógyász. Rendelőm a IX. kerületben található.
Általános iskola 9....
Rövid leírás: Általános iskolánk Ferencvárosban várja, ahol az ötödik osztály után 8 osztályos gimnáziumunkban is tovább tanulhat gyermeke. Intézményünk a IX. kerületben található.
Edzőterem, fitness 9....
Rövid leírás: Ferencváros közelében található nagy múltú edzőtermünk, ahol szeretettel várjuk fitness programokkal, személyre szabott edzőtervvel a IX. kerületiek részére!
Navigáció, GPS,...
Rövid leírás: Ferencvárosban kínálunk navigációt, GPS-t az autósok részére, de tartunk lézerblokkolót illetve számos mobiltelefon tartozékot is a IX. kerületi vásárlók részére!