Kegyelet, vallás

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1091, Budapest, Üllői út 145.

Katolikus templom, urnahely 9. kerület Plébániánk 80 éves történelemmel büszkélkedhet. Nyitott közösségünk a katolikus templomban szeretettel várja a hozzá fordulókat, s örömmel hirdetjük Jézus Krisztus örömhírét! Várjuk szentmiséinken és hittanóráinkon a katolikus templom falai közt is, de fo ...

Telefon06-1/378-0356
E-mail
Térkép


1. Gyermekorvos,...
    Rövid leírás: Ferencvárosban keres gyermekorvost? Csecsemőgyógyászként is állok rendelkezésre, végzettségem gyermek tüdőgyógyász. Rendelőm a IX. kerületben található.
2. Ultrahang vizsgálat,...
    Rövid leírás: Magánrendelőmben ultrahang vizsgálatot is végzek, terhesgondozást is vállalok. Probléma esetén hormonvizsgálattal is rendelkezésre állok a IX. kerületben.
3. Látásvizsgálat...
    Rövid leírás: Ferencvárosi optikánkban orvosi látásvizsgálatot biztosítunk a lencse rendelés vagy szemüvegkészítés előtt, majd segítünk a megfelelő keret kiválasztásában is a 9. kerületi vásárlók részére!
4. Akciós pénztárgép...
    Rövid leírás: Cégünk olcsó pénztárgépekkel foglalkozik Ferencvárosban. Ha üzletébe akciós pénztárgépet szeretne, vagy bérelne, javíttatna, várjuk a IX. kerületben!
5. Gyógyszertár, patika...
    Rövid leírás: Egészségpénztári kártya és bankkártya elfogadó gyógyszertár a 9. kerületben! Gyöngy Patika tag, Richter Gyógyszergyár referencia patika!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Diesel autószerviz...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk adagoló javításra szakosodott, diesel autószervizként várjuk a diesel autók tulajdonosait. A IX. kerületben végezzük javítási feladatainkat.
Redőny, redőnycsere IX....
Rövid leírás: Minőségi árnyékolók szerelése a IX. kerületben.Redőnyszerelés, redőny javítás garanciával, a Ferencvárosi lakosságnak.
Tetőcsomagtartó IX....
Rövid leírás: Csomagtartóra lenne szüksége és Ön a 9. kerületben lakik? Akkor várjuk Önt szeretettel akár tetőcsomagtartó, fém csomagtartó.
Szélvédőcsere,...
Rövid leírás: Cégünk a 9. kerületben található és szélvédőcserével, szélvédő javítással, karosszéria javítással foglalkozunk. Vállaljuk a további kerületekben (pl.: Ferencváros) a lakosság kiszolgálását.
Gyógyszertár, patika...
Rövid leírás: Bankkártyás és egészségpéntári kártyás fizetési lehetőség, tanácsadás és saját készítésű termékek széles választéka a hagyományos termékek mellett! Sors Bona Gyógyszertár
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!