Papír, írószer

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Irodaszer Ferencváros, papírbolt IX. kerület Gondot okoz cége irodaszer ellátása, utál a papírboltba rohangálni hetente, hol egy csomag fénymásoló papírért, hol néhány tollért? Mi irodaszer kiszállítással foglalkozunk a 9. kerületben is, de gyakorlatilag az ország bármely pontjára szállítjuk terméke ...

Telefon06-20/546-6229
E-mail
Térkép
1094, Budapest, Tompa u. 10. üzletsor 2.

Papír, írószer szaküzletünk a IX. kerületben várja érdeklődőit már több, mint tíz éve. Az üzletben nyomtatványokat is tartunk vásárlóink számára, de gyakorlatilag mindent beszerezhetnek, ami egy iroda működtetéséhez, vagy az iskolakezdéshez szükséges! A f ...

Telefon06-1/219-0380, 06-70/702-9102
E-mail
Térkép

Ha irodaszerre van szüksége, de nincs kedve kimozdulni otthonról, vagy túl elfoglalt, hogy cégének minden kelléket beszerezzen, akkor webáruházunkban kényelmesen megvásárolhat mindent! A papírárutól az irodatechnikai kellékekig, iskolaszerekig, nyomtatván ...


1. Műanyag ablak,...
    Rövid leírás: Ferencvárosban forgalmazunk műanyag ablakokat széles választékban, ablakcsere biztosításával. Cégünk nyílászárókkal várja a IX. kerületben.
2. Plazma TV javítás...
    Rövid leírás: Meghibásodott Plazma Tv, LCD Tv javítását vállalom Ferencvároson is!Bármilyen televízió szervizelését vállalom a 9. kerületben!Részletekért kattintson ide!
3. Alkalmi csokor,...
    Rövid leírás: Ferencvárosi virágüzletünk vállalja alkalmi csokrok készítését egyedi igények szerint. Virágküldést is vállalunk a 9. kerületben!
4. Kerékpárbolt,...
    Rövid leírás: Ferencvárosban várja kerékpárboltunk, amely kerékpárszervizként is üzemel. Ha egy jól felszerelt, széles választékot kínáló bringaboltot keres, a IX. kerületben megtalálja!
5. Tűzoltó készülék,...
    Rövid leírás: Ferencvárosban tűzoltó készüléket vásárolna? Mi tűzcsapokkal, komplett tűzvédelemmel állunk rendelkezésére. Munkavédelemben is segítünk a IX. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Önismereti tanácsadás,...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk önismereti tanácsadással foglalkozik az érdeklődők részére. Ha személyiségfejlesztésre vágyik, a IX. kerületben várjuk!
Vízvezeték szerelő,...
Rövid leírás: Vízvezeték szerelőként Erzsébetváros a fő működési területem. Ha gázkészülék szerelőre van szüksége, akkor is rendelkezésre állok a VII. kerületben, non-stop vészelhárítással!
Bérbeadó iroda,...
Rövid leírás: Ha a 9. kerület közelében keres bérbeadó irodát, raktárt, nézze meg oldalunkon kiadó bérleményeinket, biztosan talál olyat, ami Önnek megfelel.
Női fitness, személyi...
Rövid leírás: Ferencváros közelében keres női fitness klubot, ahol ingyenes személyi edző várja? Alakformáláshoz személyre szabott cardio edzést ajánlunk, ha eljön a IX. kerületből!
Különleges...
Rövid leírás: Különleges konferenciahelyszínt keres cégének a IX. kerületben? Egy ipartelep elég különleges esküvőhelyszín? Ferencvárosban talál minket, ahol egyedi szolgáltatások várják!