Papír, írószer

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1094, Budapest, Tompa u. 10. üzletsor 2.

Papír, írószer szaküzletünk a IX. kerületben várja érdeklődőit már több, mint tíz éve. Az üzletben nyomtatványokat is tartunk vásárlóink számára, de gyakorlatilag mindent beszerezhetnek, ami egy iroda működtetéséhez, vagy az iskolakezdéshez szükséges! A f ...

Telefon06-1/219-0380, 06-70/702-9102
E-mail
Térkép

Ha irodaszerre van szüksége, de nincs kedve kimozdulni otthonról, vagy túl elfoglalt, hogy cégének minden kelléket beszerezzen, akkor webáruházunkban kényelmesen megvásárolhat mindent! A papírárutól az irodatechnikai kellékekig, iskolaszerekig, nyomtatván ...


1. Implantáció...
    Rövid leírás: Várjuk fogászatunkon a 9. kerületi lakosságot is. Általános kezeléseink mellett fő tevékenységünk az implantáció és az esztétikus fogpótlás.
2. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Társasházkezelést vállalunk teljes könyveléssel egybekötve ferencvárosi lakóközösségek részére. Közös képviseletet is vállalunk a IX. kerületben élőknek!
3. Intim gyanta...
    Rövid leírás: Fodrászatunk hajhosszabbítással is várja a IX. kerületben, kozmetikánkban pedig a tartós szőrtelenítésnél intim gyantát is vállalunk a ferencvárosi hölgyek részére!
4. Fodrász, kozmetika 9....
    Rövid leírás: Ha Ferencvárosban keres egy jó fodrászt esküvőjéhez, és kozmetikára is szükség lenne a nagy nap előtt, szeretettel várjuk! Nem csak a IX. kerületi menyasszonyoknak!
5. Szaknyelvi képzés,...
    Rövid leírás: Szaknyelvi képzéssel foglalkozik ferencvárosi iskolán, ahol felnőttképzéssel várjuk. Egyéni nyelvoktatás esetén is állunk rendelkezésére a IX. kerületben!

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Sofőrszolgálat,...
Rövid leírás: Sofőrszolgálatunk sofőrbérléssel és sofőrkölcsönzéssel áll rendelkezésre Ferencvárosban. Sofőrsegélyünk bármikor hívható a IX. kerületben!
Csap csere,...
Rövid leírás: Vízszereléssel is foglalkozom a 9. kerületben, de vállalok radiátor cserét is. Egy egyszerű csap cseréjéhez is örömmel rendelkezésre állok Ferencvárosban!
Pedagógiai könyv,...
Rövid leírás: Ha gyermekének fejlesztőpedagógiai könyveket, feladatlapokat keres, üzletünk a 9. kerületben várja! Számos pedagógiai könyvet tartunk ferencvárosi könyvesboltunkban.
Kozmetika Ferencváros,...
Rövid leírás: Szoláriumunk és kozmetikánk egyaránt szeretettel várja Ferencvárosból Önt is! Különleges szolgáltatásokat biztosítunk a 9. kerületi vendégek részére szalonunkban!
Női fehérnemű, férfi...
Rövid leírás: Ferencvárosi üzletünk női fehérneművel és emellett férfi fehérneművel egyaránt foglalkozik, széles választékban. Jó minőségű harisnyát is tartunk a 9. kerületben!