Papír, írószer

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Irodaszer Ferencváros, papírbolt IX. kerület Gondot okoz cége irodaszer ellátása, utál a papírboltba rohangálni hetente, hol egy csomag fénymásoló papírért, hol néhány tollért? Mi irodaszer kiszállítással foglalkozunk a 9. kerületben is, de gyakorlatilag az ország bármely pontjára szállítjuk terméke ...

Telefon06-20/546-6229
E-mail
Térkép

Ha irodaszerre van szüksége, de nincs kedve kimozdulni otthonról, vagy túl elfoglalt, hogy cégének minden kelléket beszerezzen, akkor webáruházunkban kényelmesen megvásárolhat mindent! A papírárutól az irodatechnikai kellékekig, iskolaszerekig, nyomtatván ...

1096, Budapest

Papír, írószer szaküzletünk a IX. kerületben várja érdeklődőit már több, mint tíz éve. Az üzletben nyomtatványokat is tartunk vásárlóink számára, de gyakorlatilag mindent beszerezhetnek, ami egy iroda működtetéséhez, vagy az iskolakezdéshez szükséges! A f ...


1. Fogorvos, fogászati...
    Rövid leírás: Fél a fogorvostól? Szeretné elfelejteni? Ferencvárosi fogászati rendelőnk nagy hangsúlyt fektet a félős betegek ellátására! Jöjjön el a IX. kerületbe és felejtse el aggodalmait!
2. Fogorvos, fogorvosi...
    Rövid leírás: Amennyiben most keres a 9. kerületben fogorvost, akkor jöjjön el fogorvosi rendelőkbe, ahol széles szolgáltatással várjuk betegeinket!
3. Terhesgondozás...
    Rövid leírás: Nőgyógyászként terhesgondozással is foglalkozom IX. kerületi rendelésemen, ahol kiemelten foglalkozom még meddőségkezeléssel a ferencvárosi hölgyek részére!
4. Teniszoktatás...
    Rövid leírás: Tenisztanfolyamunkon a 9. kerületi gyerekeket és felnőtteket is szeretettel várjuk, a teniszoktatást a kezdőtől a profi szintig biztosítjuk a ferencvárosiak részére!
5. Magyaros étterem...
    Rövid leírás: Ferencvárosban várja az ínyenceket magyaros éttermünk, ahol a magyar konyha specialitásait kínáljuk. Élőzenés éttermünkben minden este cigányzene szól! Várjuk a IX. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Diesel autószerviz...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk adagoló javításra szakosodott, diesel autószervizként várjuk a diesel autók tulajdonosait. A IX. kerületben végezzük javítási feladatainkat.
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Gipszvédő fürdőzsák 9....
Rövid leírás: Gipszvédő fürdőzsákunk minden vízi tevékenység esetén megóvja a sérült végtagot, kötésvédő fürdőzsákunkban bátran fürödhet, úszhat! Ferencvárosban várjuk, ha minőségi terméket keres!
Kiadó telephely...
Rövid leírás: Ferencvárosban keres kiadó ipartelepet? Várjuk a 9. kerületi cégek megkeresését, ha jól megközelíthető helyen keres kiadó telephelyet vállalkozása részére!
Flabelos Ferencváros,...
Rövid leírás: Ferencvárosban is szeretné kipróbálni a Flabelos előnyeit? Szeretné csúcsformába hozni magát, de nincs ideje? Próbálja ki Oto Chili gépünket is a 9. kerületben!
Kamionszerviz 9....
Rövid leírás: Várja szervizünk a kamionosokat és a kisteherautó tulajdonosokat, kisebb, nagyobb javítási feladatokkal egyaránt a 9. kerületből is. Műszaki vizsgáztatás kamionoknak és kisteherautóknak egyaránt.
Fényszóró polírozás...
Rövid leírás: Sürgősen szélvédő javításra van szüksége Ferencvárosban? Akár háznál is vállalok munkavégzést, sőt, fényszóró polírozással is foglalkozom a 9. kerületben és környékén!