Papír, írószer

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Irodaszer Ferencváros, papírbolt IX. kerület Gondot okoz cége irodaszer ellátása, utál a papírboltba rohangálni hetente, hol egy csomag fénymásoló papírért, hol néhány tollért? Mi irodaszer kiszállítással foglalkozunk a 9. kerületben is, de gyakorlatilag az ország bármely pontjára szállítjuk terméke ...

Telefon06-20/546-6229
E-mail
Térkép
1094, Budapest, Tompa u. 10. üzletsor 2.

Papír, írószer szaküzletünk a IX. kerületben várja érdeklődőit már több, mint tíz éve. Az üzletben nyomtatványokat is tartunk vásárlóink számára, de gyakorlatilag mindent beszerezhetnek, ami egy iroda működtetéséhez, vagy az iskolakezdéshez szükséges! A f ...

Telefon06-1/219-0380, 06-70/702-9102
E-mail
Térkép

Ha irodaszerre van szüksége, de nincs kedve kimozdulni otthonról, vagy túl elfoglalt, hogy cégének minden kelléket beszerezzen, akkor webáruházunkban kényelmesen megvásárolhat mindent! A papírárutól az irodatechnikai kellékekig, iskolaszerekig, nyomtatván ...


1. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Ferencvárosban végzünk társasházkezelést nagy tapasztalattal. A közös képviseletet egy választott közös képviselővel látjuk el a IX. kerületben!
2. Fogsorjavítás,...
    Rövid leírás: Ferencvárosi ügyfeleim akár meg is várhatják a fogsorjavítást, szükség szerint, de számos más fogtechnikust igénylő feladat esetén is szeretettel várom a 9. kerületből!
3. Irodaszer Ferencváros,...
    Rövid leírás: Utál irodaszerért rohangálni, órákba telik, mire megtalálja, ami kell? Ferencvárosban működő virtuális papírboltunkban mindent megrendelhet 9. kerületi irodájába is!
4. Ügyvédi iroda 9....
    Rövid leírás: Ügyvédi irodámban a IX. kerületben várom, polgári jogi képviselettel, de speciális szakterületem a közlekedési és bizosítási jog. Ferencvárosban fogadom probléma esetén!
5. Ügyvédi Iroda,...
    Rövid leírás: Ferencvárosi ügyvédi irodám cégjoggal, cégalapítással foglalkozik. Vállalok továbbá előzetes bejelentkezés alapján családjogi tanácsadást a IX. kerületiek részére!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Reiki, svéd masszázs,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várom reiki kezeléssel, vagy akár egy jó svéd masszázzsal. Kineziológiával és reflexológiával is foglalkozom a IX. kerületi szalonomban.
Gumiszerviz,...
Rövid leírás: Gumijavítással várjuk a ferencvárosi autósokat, de autógumi értékesítéssel is foglalkozik gumiszervizünk. Látogasson el hozzánk a IX. kerületből!
Fogszabályozás 9....
Rövid leírás: Ferencvárosi rendelőmben fogszabályozást is vállalok, valamint fogsebészeti beavatkozásokkal is várom. A IX. kerületben találja rendelőmet!
Közös képviselet 9....
Rövid leírás: Ferencvárosi házakban vállalunk közös képviseletet megbízóink részére. Műszaki feladatokat is ellátunk a társasházkezelés mellett a IX. kerületben!
Fogorvos, fogszabályozó...
Rövid leírás: Fogszabályozó szakorvosként ferencvárosi rendelőmben felnőtteket és gyermekeket egyaránt szívesen látok. Egyéb fogorvosi kezelést is alkalmazok a IX. kerületben!