Papír, írószer

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Irodaszer Ferencváros, papírbolt IX. kerület Gondot okoz cége irodaszer ellátása, utál a papírboltba rohangálni hetente, hol egy csomag fénymásoló papírért, hol néhány tollért? Mi irodaszer kiszállítással foglalkozunk a 9. kerületben is, de gyakorlatilag az ország bármely pontjára szállítjuk terméke ...

Telefon06-20/546-6229
E-mail
Térkép
1094, Budapest, Tompa u. 10. üzletsor 2.

Papír, írószer szaküzletünk a IX. kerületben várja érdeklődőit már több, mint tíz éve. Az üzletben nyomtatványokat is tartunk vásárlóink számára, de gyakorlatilag mindent beszerezhetnek, ami egy iroda működtetéséhez, vagy az iskolakezdéshez szükséges! A f ...

Telefon06-1/219-0380, 06-70/702-9102
E-mail
Térkép

Ha irodaszerre van szüksége, de nincs kedve kimozdulni otthonról, vagy túl elfoglalt, hogy cégének minden kelléket beszerezzen, akkor webáruházunkban kényelmesen megvásárolhat mindent! A papírárutól az irodatechnikai kellékekig, iskolaszerekig, nyomtatván ...


1. Szerb étterem...
    Rövid leírás: Szerb ételspecialitást szeretne kóstolni a IX. kerületben? Látványkonyhánk jóvoltából azt is láthatja, hogyan készülnek! Szerb éttermünk reggeltől éjfélig várja Ferencvárosban!
2. Gyermekfelügyelet 9....
    Rövid leírás: Családi napközink Ferencvárosban várja a kicsiket, személyre szabott gondoskodással! A gyermekfelügyelet nálunk akár egy órára is megoldható, várjuk a IX. kerületi anyukákat, apukákat!
3. Nyelvi tábor 9....
    Rövid leírás: Horgásztábort szervezünk a IX. kerületi gyermekek részére, illetve különböző korosztályok részére nyelvi táborokat, akár napközis rendszerben is Ferencvárosban!
4. Orvos-természetgyógyász,...
    Rövid leírás: Orvos, természetgyógyász, akupunktúrás kezelés, nálunk minden egy helyen megtalálható a 9. kerületi rendelőnkben!
5. Lipolézeres...
    Rövid leírás: Jöjjön el szépségszalonunkba, ha igénybe venné lipolézeres alakformálásunkat vagy fekvő szoláriumainkat!Kattintson ide!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Diesel autószerviz...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk adagoló javításra szakosodott, diesel autószervizként várjuk a diesel autók tulajdonosait. A IX. kerületben végezzük javítási feladatainkat.
Irodaszer,...
Rövid leírás: Az irodaszerek mellett Ferencvárosban vállalunk nyomtatókellék és iratrendezéshez szükséges eszközök házhozszállítását. Várjuk megkeresését a IX. kerületből!
Orvos, háziorvos,...
Rövid leírás: Ferencvárosban keres orvost, aki segít a fogyókúrában és járatos a belgyógyászatban? Háziorvosként és belgyógyászként segítséget nyújtok a IX. kerületben.
Autógumi javítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünkben autógumi javítással foglalkozunk. Az autógumi szerelés mellett új és használt gumiabroncsot is tartunk a IX. kerületben.
Kozmetikus,...
Rövid leírás: Ferencvárosban keres profi kozmetikust, aki sminktetoválást is vállal? Szalonunkban testkezelésekkel várjuk, műkörömépítésre is van lehetőség a IX. kerületben!
Csontsűrűség mérés,...
Rövid leírás: Csontsűrűség méréssel foglalkozunk Ferencvárosban található központunkban. A csontszerkezet mérés egy új formáját biztosítjuk a IX. kerületi lakosság részére.