Fogorvos, fogszabályzás 9. kerület, fogbeültetés Ferencváros

1995 óta várja pácienseit a 9. kerületben, Ferecváros szívében. Fogorvosi rendelőnk megújult környezetben, kellemes, családias hangulatban várja betegeit, modern felszerelésekkel.
Legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat.

Szolgáltatásaink:

 • fogszabályzás
 • fogbeültetés
 • fogfehérítés
 • fogékszerek
 • fogápolási tanácsok
 • porcelán hídak
 • implantáció
 • esztétikus tömés
 • Inlay
 • ultrahangos fogkőeltávolítás
 • digitális fogröntgen

Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a fogászati kezelések árait is.

Térkép


1. Nyelviskola...
    Rövid leírás: Nyelviskolánk egyedülálló és bizonyított módszerrel bárkit megtanít idegen nyelvekre a IX. kerületben! A nyelvoktatás nálunk olyan egyszerű, mint ahogy anyanyelvén is megtanul beszélni - jöjjön Ferencvárosba Ön is!
2. Hamburger különlegesség...
    Rövid leírás: Vékony tésztás pizzát enne, mint Olaszországban, csak pont a IX. kerületben lakik? Akkor nálunk jó helyen jár! Emellett hamburger különlegességeket is kínálunk a ferencvárosiaknak!
3. Utazási iroda...
    Rövid leírás: Akciós utazást keres 9. kerületi lakosként? Utazási irodánk számos kedvezménnyel, bel- és külföldi utakkal várja a ferencvárosi érdeklődőket, egész évben!
4. Redőnyjavítás IX....
    Rövid leírás: Ferencvárosban végzek teljes körű redőnyjavítást, szerelést, ha elromlott és redőny beépítést, ha újra vágyik, a 9. kerület egész területén.
5. Hajhosszabbítás,...
    Rövid leírás: Fodrászatunkban hajhosszabbítást is végzünk a ferencvárosi hölgyek részére, kozmetikánkban pedig fiatalító és ránctalanító arckezelést biztosítunk a IX. kerületben.

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Mixer tanfolyam...
Rövid leírás: Bármixer képzéssel foglalkozunk a IX. kerületben, kezdők és haladók részére. Ha mixer tanfolyamot keres, jöjjön el hozzánk Ferencvárosba, tanuljon profiktól!
Szolárium stúdió...
Rövid leírás: Szoláriumozna egyet? Ferencvárosi szolárium stúdiónk szeretettel várja! Álló és fekvő szoli közül választhat, a IX. kerületben várjuk szeretettel!
Pékáru, látványpékség,...
Rövid leírás: Ferencvárosi látványpékségünkben friss pékáruval várjuk, de emellett salátát, szendvicseket is kínálunk. Ha éhes, várjuk a IX. kerületben!
Hajhosszabbítás,...
Rövid leírás: Fodrászatunkban hajhosszabbítást is végzünk a ferencvárosi hölgyek részére, kozmetikánkban pedig fiatalító és ránctalanító arckezelést biztosítunk a IX. kerületben.
Szakközépiskola,...
Rövid leírás: Ferencvárosi szakközépiskolánkban nyomdaipari képzést biztosítunk többféle oktatási formában. Kollégiumunk is várja a 9. kerületi tanulókat!