Fogorvos, fogszabályzás 9. kerület, fogbeültetés Ferencváros

1995 óta várja pácienseit a 9. kerületben, Ferecváros szívében. Fogorvosi rendelőnk megújult környezetben, kellemes, családias hangulatban várja betegeit, modern felszerelésekkel.
Legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat.

Szolgáltatásaink:

 • fogszabályzás
 • fogbeültetés
 • fogfehérítés
 • fogékszerek
 • fogápolási tanácsok
 • porcelán hídak
 • implantáció
 • esztétikus tömés
 • Inlay
 • ultrahangos fogkőeltávolítás
 • digitális fogröntgen

Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a fogászati kezelések árait is.

Térkép


1. Ügyvédi Iroda,...
    Rövid leírás: Ferencvárosi ügyvédi irodám cégjoggal, cégalapítással foglalkozik. Vállalok továbbá előzetes bejelentkezés alapján családjogi tanácsadást a IX. kerületiek részére!
2. Konfliktuskezelés...
    Rövid leírás: Stresszoldás relaxációval, hogy a napi stressz elszálljon, ellazuljon! A IX. kerületből is várom konfliktuskezeléssel is a ferencvárosiakat!
3. Cipőjavítás...
    Rövid leírás: Cipőjavítással foglalkozom a IX. kerületben, legyen az cipő sarkalás vagy bármilyen más munka, megoldom! Rövid határidők, korrekt árak, várom Ferencvárosból!
4. Nemzetközi adótanácsadó...
    Rövid leírás: IX. kerületi könyvelőirodánkban felkészült és magasan képzett munkatársak várják, nemzetközi adótanácsadó közreműködésével a ferencvárosi szállítmányozó cégeket is könyveljük!
5. Klímaberendezés,...
    Rövid leírás: Megbízható klímaberendezést keres ferencvárosi otthonába? Olyan cégre van szüksége, aki nem csak kiépít, hanem vállal klímajavítást és klíma karbantartást is? Várjuk a IX. kerületben!

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Gumiszerviz,...
Rövid leírás: Gumijavítással várjuk a ferencvárosi autósokat, de autógumi értékesítéssel is foglalkozik gumiszervizünk. Látogasson el hozzánk a IX. kerületből!
Fogszabályozás 9....
Rövid leírás: Ferencvárosi rendelőmben fogszabályozást is vállalok, valamint fogsebészeti beavatkozásokkal is várom. A IX. kerületben találja rendelőmet!
Közös képviselet 9....
Rövid leírás: Ferencvárosi házakban vállalunk közös képviseletet megbízóink részére. Műszaki feladatokat is ellátunk a társasházkezelés mellett a IX. kerületben!
Fogorvos, fogszabályozó...
Rövid leírás: Fogszabályozó szakorvosként ferencvárosi rendelőmben felnőtteket és gyermekeket egyaránt szívesen látok. Egyéb fogorvosi kezelést is alkalmazok a IX. kerületben!
Társasházkezelés, közös...
Rövid leírás: Ferencvárosban végzünk társasházkezelést nagy tapasztalattal. A közös képviseletet egy választott közös képviselővel látjuk el a IX. kerületben!