Fogorvos, fogszabályzás 9. kerület, fogbeültetés Ferencváros

1995 óta várja pácienseit a 9. kerületben, Ferecváros szívében. Fogorvosi rendelőnk megújult környezetben, kellemes, családias hangulatban várja betegeit, modern felszerelésekkel.
Legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat.

Szolgáltatásaink:

 • fogszabályzás
 • fogbeültetés
 • fogfehérítés
 • fogékszerek
 • fogápolási tanácsok
 • porcelán hídak
 • implantáció
 • esztétikus tömés
 • Inlay
 • ultrahangos fogkőeltávolítás
 • digitális fogröntgen

Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a fogászati kezelések árait is.

Térkép


1. Teraszos étterem...
    Rövid leírás: Teraszos éttermet keres a 9. kerületben? Ahol a magyaros konyha mellett egy jó pizzát is ehetnének a barátokkal? Akkor jöjjön el hozzánk, várjuk szeretettel számos pizza és ételkülönlegesség megtalálható nálunk.
2. LCD TV javítás...
    Rövid leírás: A 9. kerületben is vállal munkavégzést TV szervizünk, foglalkozunk plazma, LED és LCD TV javítással, de hagyományos televíziókat is szervizelünk Ferencvárosban!
3. Fürdőruha bolt...
    Rövid leírás: Ferencvárosban várja fehérnemű üzletünk a hölgyeket, illetve fürdőruha boltunk is, kínálatunkban pedig a kicsitől a teltkarcsú méretig mindent kínálunk a IX. kerületiek részére!
4. Terhesgondozás...
    Rövid leírás: Nőgyógyászként terhesgondozással is foglalkozom IX. kerületi rendelésemen, ahol kiemelten foglalkozom még meddőségkezeléssel a ferencvárosi hölgyek részére!
5. Fogorvos, fogorvosi...
    Rövid leírás: Amennyiben most keres a 9. kerületben fogorvost, akkor jöjjön el fogorvosi rendelőkbe, ahol széles szolgáltatással várjuk betegeinket!

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Étel kiszállítás, pizza...
Rövid leírás: Ferencvárosban foglalkozunk étel kiszállítással, pizza rendeléssel a 9. kerületi lakosság részére. Ínyencségekkel, különlegességekkel is kedveskedünk vendégeinknek!
Fogtechnika,...
Rövid leírás: Ferencvárosban keres nagy tapasztalattal működő fogtechnikát? Fogsorkészítéssel és javítással foglalkozunk a IX. kerületiek részére!
Non-stop gumiszerviz,...
Rövid leírás: Ferencvárosi non-stop gumiszervizünk az új gumiabroncs mellett autógumi vulkanizálással is várja a IX. kerületi autósokat!
Autókarosszéria,...
Rövid leírás: Karosszéria javításra van szüksége és Ön a 9. kerületben Ferencvárosban lakik? Akkor jöjjön el cégünkhöz, ahol biztosítási kárrendezéssel is állunk megrendelőink szolgálatára!
Redőnyjavítás IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban végzek teljes körű redőnyjavítást, szerelést, ha elromlott és redőny beépítést, ha újra vágyik, a 9. kerület egész területén.