Fogorvos, fogszabályzás 9. kerület, fogbeültetés Ferencváros

1995 óta várja pácienseit a 9. kerületben, Ferecváros szívében. Fogorvosi rendelőnk megújult környezetben, kellemes, családias hangulatban várja betegeit, modern felszerelésekkel.
Legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat.

Szolgáltatásaink:

 • fogszabályzás
 • fogbeültetés
 • fogfehérítés
 • fogékszerek
 • fogápolási tanácsok
 • porcelán hídak
 • implantáció
 • esztétikus tömés
 • Inlay
 • ultrahangos fogkőeltávolítás
 • digitális fogröntgen

Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a fogászati kezelések árait is.

Térkép


1. Fényszóró polírozás...
    Rövid leírás: Sürgősen szélvédő javításra van szüksége Ferencvárosban? Akár háznál is vállalok munkavégzést, sőt, fényszóró polírozással is foglalkozom a 9. kerületben és környékén!
2. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Ferencvárosban végzünk társasházkezelést nagy tapasztalattal. A közös képviseletet egy választott közös képviselővel látjuk el a IX. kerületben!
3. Fogsorjavítás,...
    Rövid leírás: Ferencvárosi ügyfeleim akár meg is várhatják a fogsorjavítást, szükség szerint, de számos más fogtechnikust igénylő feladat esetén is szeretettel várom a 9. kerületből!
4. Irodaszer Ferencváros,...
    Rövid leírás: Utál irodaszerért rohangálni, órákba telik, mire megtalálja, ami kell? Ferencvárosban működő virtuális papírboltunkban mindent megrendelhet 9. kerületi irodájába is!
5. Ügyvédi iroda 9....
    Rövid leírás: Ügyvédi irodámban a IX. kerületben várom, polgári jogi képviselettel, de speciális szakterületem a közlekedési és bizosítási jog. Ferencvárosban fogadom probléma esetén!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Tisztító,...
Rövid leírás: Cégünk bőrtisztítással, szőrmetisztítással, zakó, kosztümök tisztításával foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk Önöket a 9. kerületben!
Női fehérnemű, férfi...
Rövid leírás: Ferencvárosi üzletünk női fehérneművel és emellett férfi fehérneművel egyaránt foglalkozik, széles választékban. Jó minőségű harisnyát is tartunk a 9. kerületben!
Autógumi, gumiszerelés,...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk vállal gumiszerelést és szükség szerint gumijavítást is. Ha már nem lehet rajta segíteni, akciós áron kínálunk autógumit a 9. kerületben!
Bélyegzőkészítés,...
Rövid leírás: Gyorsnyomdánkban bélyegzőkészítést is vállalunk a 9. kerületben. Emellett ajándéktárgyak és névtáblák gravírozásával is foglalkozunk ferencvárosi üzleteinkben!
Fogsorjavítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosi ügyfeleim akár meg is várhatják a fogsorjavítást, szükség szerint, de számos más fogtechnikust igénylő feladat esetén is szeretettel várom a 9. kerületből!
Tűzoltó készülék,...
Rövid leírás: Ferencvárosban tűzoltó készüléket vásárolna? Mi tűzcsapokkal, komplett tűzvédelemmel állunk rendelkezésére. Munkavédelemben is segítünk a IX. kerületben!