Fogorvos, fogszabályzás 9. kerület, fogbeültetés Ferencváros

1995 óta várja pácienseit a 9. kerületben, Ferecváros szívében. Fogorvosi rendelőnk megújult környezetben, kellemes, családias hangulatban várja betegeit, modern felszerelésekkel.
Legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat.

Szolgáltatásaink:

 • fogszabályzás 9. kerület
 • fogbeültetés
 • fogfehérítés
 • fogékszerek IX. kerület
 • fogápolási tanácsok
 • porcelán hídak
 • implantáció
 • esztétikus tömés Ferencváros
 • Inlay
 • ultrahangos fogkőeltávolítás
 • digitális fogröntgen

Látogasson el honlapunkra, ahol megtalálja a fogászati kezelések árait is.

Térkép


1. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Gondnoki feladatokat, társasházi közös képviseletet, társasházkezelést biztosítunk a tisztelt megbízóink részére a IX. kerületben, Ferencvárosban!
2. Kerékpár üzlet...
    Rövid leírás: Kerékpár szervizünk gyorsan megjavítja azt, ami elromlott, de ferencvárosi kerékpár boltunkban újat és használtat is vásárolhat az egész család! A 9. kerületben várjuk!
3. Ingatlanjogi ügyintézés...
    Rövid leírás: Cégjogi képviseletet látok el a 9. kerületben megbízóim részére, illetve magánszemélyek, társasházak esetén ingatlanjogi ügyintézést biztosítok Ferencvárosban!
4. Üveges, üvegezés, tükör...
    Rövid leírás: Ferencvárosi üvegest keres? Üvegezést, valamint tükör készítést is vállalok a IX. kerületben, akár a helyszínen is, rövid kiszállási határidővel!
5. Műanyag ablak,...
    Rövid leírás: Rehau nyílászáró forgalmazót keres a 9. kerületben? Akkor jöjjön el nyílászáró bemutatótermünkba, ahol műanyag ablakok széles választékával várjuk.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Ruhatisztítás,...
Rövid leírás: Ferencvárosban várjuk szalonunkban ruhatisztítással, bőrtisztítással a IX. kerületi lakosokat, magas színvonalú szolgáltatással!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Konditermet keres Ferencvárosban? 1000 m2-es fitneszterem várja a testépítést kedvelőket. IX. kerületi edzőtermünk légkondícionált, és a hölgyeket is várja!
Üveges, üvegezés IX....
Rövid leírás: Ferencvárosban keres megbízható üvegest? Mindennemű üvegezést vállalok a 9. kerületi lakosok részére! Több éves tapasztalat, megbízható munkavégzés!
Különleges csokoládé,...
Rövid leírás: Párjának, családjának különleges csokoládé meglepetést szeretne Ferencvárosban? Kézzel készített csokoládé csodákból válogathat a IX. kerületben!
Diesel autószerviz...
Rövid leírás: Ferencvárosi műhelyünk adagoló javításra szakosodott, diesel autószervizként várjuk a diesel autók tulajdonosait. A IX. kerületben végezzük javítási feladatainkat.
Fürdőszobaszalon...
Rövid leírás: Csempeboltot keres a IX. kerületben? Fürdőszobaszalonunk jóval több ennél! Szaniterekből és burkolatokból hatalmas választék áll rendelkezésre Ferencvárosban!
Terhesgondozás...
Rövid leírás: Nőgyógyászként terhesgondozással is foglalkozom IX. kerületi rendelésemen, ahol kiemelten foglalkozom még meddőségkezeléssel a ferencvárosi hölgyek részére!
Fürdőruha bolt...
Rövid leírás: Ferencvárosban várja fehérnemű üzletünk a hölgyeket, illetve fürdőruha boltunk is, kínálatunkban pedig a kicsitől a teltkarcsú méretig mindent kínálunk a IX. kerületiek részére!
LCD TV javítás...
Rövid leírás: A 9. kerületben is vállal munkavégzést TV szervizünk, foglalkozunk plazma, LED és LCD TV javítással, de hagyományos televíziókat is szervizelünk Ferencvárosban!
Teniszoktatás...
Rövid leírás: Tenisztanfolyamunkon a 9. kerületi gyerekeket és felnőtteket is szeretettel várjuk, a teniszoktatást a kezdőtől a profi szintig biztosítjuk a ferencvárosiak részére!